Home Boiler pe lemne
Boiler pe lemne
Boiler pe lemne PDF Imprimare Email
Boiler pe lemne
Scris de mihaela86   
Joi, 21 Iulie 2011 13:06

Lemnul este o forma traditionala de combustibil, care este folosite inca din antichitate. In prezent, lemnul este considerata o resursa foarte importanta. In ceea ce priveste capacitatea de incalzire a lemnului, acesta este un superioara. De aceea, un boiler pe lemne este extrem de apreciat in tara noastra si nu numai. Daca locuiti intr-o zona in care procurarea si depozitarea lemnului este usoara, va recomandam achizitionarea unui boiler pe lemne.

Un boiler pe lemne este si mai accesibil decat alte tipuri de boiler si se instaleaza foarte usor. In plus, folosind un boiler pe lemn nu trebuie sa va faceti griji de costurile facturilor lunare de utilitati. Folosind un boiler pe lemn cosmarul costurilor facturilor incarcate s-a terminat. Cu toate acestea, este necesar sa aveti o sursa de lemn in apropierea casei. In caz contrar, costurile folosirii unui boiler pe lemne pot creste inutil.

Pentru folosirea unui boiler pe lemne se pot folosi scanduri, aschii de lemn, bucati de paleti din lemn, chiar si rumegus. Pentru un boile pe lemne este important ca bucatile de lemn sa fie uscate. Cantitatea de lemne care se foloseste pentru functionarea unui boiler pe lemne difera in functie de dimensiunea unui boiler pe lemne. Evident, cu cat un boiler pe lemne are dimensiuni mai mari, cu atat si cantitatea de lemne creste.

Un boiler pe lemne este intotdeauna fabricat din materiale de o calitate superioare, extem de rezistente. Un boiler Ariston care functioneaza pe lemne este un aparat extrem de rezistent si cu o durata de viata foarte lunga. Un boiler pe lemne are preturi mai reduse decat alte tipuri de boilere si cazane. In plus, un boiler pe lemne este mai usor de instalat si de montat. Unele firme importatoare de boiler pe lemne asigura transportul si/sau instalarea.

De obicei, un boiler pe lemne este un aparat destul de simplu. Cu toate acestea, exista anumite functii si caracteristici care fac un boiler pe lemne mai complex. Un exemplu in acest sens il constituie blocajul optional. Prin aceasta functie, un boiler pe lemne devine mai sigur si mai usor de utilizat. Pe langa toate aceste avantaje de folosire a unui boiler pe lemne se adauga si calitata sa deosebita de produs ecologic.

Ultima actualizare în Vineri, 22 Iulie 2011 07:47
 


Sondaje

Ce parere aveti de boilerele produse de Tesy?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com